Image Alt

Despre Vivaria

LOCUL ÎN CARE ÎȚI POȚI REGĂSI ECHILIBRUL, STAREA DE BINE ȘI SIMPLA BUCURIE DE A TRĂI

Vivaria este un camarad de drum. Este acel ceva care te poate susține și conține în același timp, dar care te va invita mereu să mergi mai departe, să avansezi, să evoluezi, să te descoperi și să te conectezi în cel mai fin mod cu lumea în care trăiești.

Aici este locul unde poți renunța la măști și la etichete și te poti privi exact asa cum ești, fără să îți fie teamă că ești judecat, criticat sau expus. Ești invitat să te conectezi cu tine însuși, cu universul tău interior pentru ca acțiunile tale să fie marcate de autenticitate, să fii conștient în fiecare moment de raportul dintre tine și mediul exterior, să dezvolți capacitatea de a trăi în prezent în fiecare clipă și la fiecare pas astfel încât să te poți angaja ca un întreg în activitățile zilnice, cu toată ființa ta, în globalitatea ei.

Poți învăța, prin intermediul reconectarii cu propriul corp, cum să te eliberezi de blocaje, să îți extinzi percepția pentru a putea privi lumea așa cum este ea, să deschizi poarta spre subconștient pentru a te putea elibera de propriile limitări. Totul este conceput pentru a redescoperi starea de bine fiziologic și pentru a o putea menține cât mai mult timp.

Daniela Lupa

Terapeut

Numele meu este Daniela Lupa și sunt specialist în psihopedagogie perceptivă, terapeut în terapii complementare, tehnician maseur și consilier pentru dezvoltare personală.

Activitatea pe care o desfășor presupune organizarea de grupuri de dezvoltare personală, ședințe individuale de consiliere și de psihopedagogie perceptivă, terapii corporale atât pentru relaxare și detensionare cât și pentru susținerea procesului natural de refacere al organismului și ateliere de gimnastică senzorială ca modalitate de a intra în relașie cu tine însuți. Astfel, rolul meu este acela de a îndruma persoanele cu care intru în contact spre a-și găsi forța interioară, propriile resurse și instrumente necesare pentru a depași obstacolele și a face față schimbărilor și transformărilor care apar în viața lor. 

Tehnica principală de lucru se bazează pe metoda lui Danis Bois, fondatorul psihopedagogiei perceptive și dispune de numeroase domenii de aplicare, de la dezvoltare personală în cabinete individuale, școli sau corporații, la cursuri de expresivitate în mișcare pentru artiști și până la terapii ce vizează recuperarea medicală.